Friday, December 25, 2009

no prediction



a lot of changes within this 2 years.

kisah2 kawan2, cat, timah,jboi and others.

im attending ur sis wedding cat,since i promise nak tolong u

u know what, i terkenang ur 1st sis wedding day.

haih, time tu G ada. mmg xsangka.
anyway, congratz, u have a new life.. dont bother G ke N ke, bff wannabe ke, kwn2 panas kan ke.

biarkan sajelah.
kalau kita berjaya buang Y dr ingatan class kita, (haha) apatah lg yang lain. =)






Thursday, December 17, 2009

al fatihah pak uda & badri

saya tidAk terkata2 dan mampu untuk menceritakan.

saya akan menangis bila balik BP

bcoz of this all of sudden, feeqa akan nangis bila tengok mak dgn aiman.
sebak sgt.
terima kasih sbb jaga aiman selama ni kat sekolah =(
tok andak kata "arwah suruh jaga aiman, dia bdk baik"
ye, feeqa akan jaga aiman.

x sangka, sempat amik gambar akhir arwah badri , arwah pak uda masa raya yang lepas.

ya allah,semoga roh mereka tenang..

Saturday, December 12, 2009

alfatihah

sedih.im speechless.

kitty cat plus acap metal

'syaitan smart' - acap
haha,

"blur" - pian, ha, kerana dia, smua tgok citer jump

"plamodel lomo" - welcome back kharani. nampak gaya both of us dah ada 2 lomo.

muka korang la muka hari sabtu dalam diary aku. Tq. =)

Friday, December 4, 2009

keluar dgn Nik jaztine

out for the moment

Wednesday, December 2, 2009

fifi fyeo.

saya nk mtk tlg awak submitkan saya punya contest bole??

kerja saya











unlikely from my previous visit to parliment, hari ni dapat peluang pergi D.U.N Johor. Amaze habis dgn bangunan Nusajaya.

pagi2 lagi, Mr Adam, m officer at BBG dah jemput amik and i am his GPS tunjuk jalan.
Mr Adam represent Legal Aid Bereau so dpt la ikut masuk dewan.
punya la besar dewan tu 3 kali ganda parlimen. design dewan cantik la, ada lambang islam & pineapple..haha

tgok org Yb2 ni Vvip ni smua bcakap la xbehenti2. i wonder, xpenat ke?

start dr pukul 9 pagi habis 1 tgh hari.

then Mr Adam belanja makan kat SS.muahaha.
luckily dia lawyer yang sporting but at the same time tegas jgkla.
i have only 2 more days kat BBG.
in fact i learnt, its not easy to help people. nasib baikla Biro bantuan guaman ni ada.boleh tolong orang miskin. xda la bayar beribu2 kat private firm.
the funniest case ever bila ada husband & wife (non muslim) came over to us and nak buat pembatalan perkahwinan padahal baru je 1 minggu daftar kahwin.
requirement nak batalkan this marriage can happen if both of them never have sex together. of course la smua dalam2 diorg citer.haha
dalam petisyen perceraian, the weird word yang i & ina rasa malu bila kitorg check draf of document and ada tulis "rumah kelamin". haha. Bahasa melayu mmg open.
Mr adam teach me how to take statement from client. terkial2 la bila dia tanya "ha, on what base ground section we can apply to this case?"
ha..mula la kitorg bukak kitab cr seksyen.


Tuesday, December 1, 2009

did you know?


this is Diana F Collete.It's inspired by the theme "through a woman's lens".

fact:

1) there a lot of these Diana collection in the market.. as for myself i own Diana Black jack & mini Diana. =)


2) Diana World Tour

Next Diana World Tour Stop

London

Passed Tour Stops

China
Madrid
Barcelona
Porto
Lisbon
Seoul
Hong Kong
Tokyo


* gosh, what about Malaysia.can you guys by any chance came over here?? -



Bulan december datang lagi SyiME!



Selaku owner blog nak mgucapkan Happy bufday to my dad and all my friends.
-farhanah, twin aqila & amalina, syime.


Bands


fantastic